by Design Valley
  Sitemap
  Algemene Voorwaarden
  Disclaimer
Home Contact
Financiële AdministratieSalarisadministratieFiscale AdministratieConsultancy
           
 
 

Boeve
Administratiekantoor
Schaapsweg 10
6713 BC Ede, Gelderland
Nederland
 
M 06 - 221 949 19
E info@administratiekantoor-ede.nl
 
KvK. nr: 09148136
BTW. nr: NL8139.00.761.B.01
 

Financiële administratie


Een goede financiële administratie is onontbeerlijk voor elke onderneming. Niet alleen is zij onmisbaar als het gaat om het uitzetten van het managementbeleid ook is zij van het allergrootste belang daar waar het gaat om de communicatie met derden. Denkt u hierbij aan instanties als banken, andere kredietverstrekkers of fiscus. Wij geven u hier graag een beknopt overzicht van onze dienstverlening op het gebied van de financiële administratie.

Startende ondernemers
Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor startende ondernemers. Als startende ondernemer voert u vaak zelf de financiële administratie van uw bedrijf. Dit kan op het eerste gezicht voordelig lijken, u bespaart immers op de kosten voor een boekhouder of accountant. Maar vaak wordt vergeten dat het voeren van de administratie een tijdrovende bezigheid is, dat het op een zondagmiddag even moet gebeuren en dat het ten koste gaat van de hoofdactiviteit van uw organisatie. Daarom heeft Boeve administratiekantoor Ede speciaal voor de startende ondernemer een pakket van administratieve diensten samengesteld. Hierin worden de gegevens op een snelle manier verwerkt in uw boekhouding en wordt op het door u gewenste momenten naar u teruggerapporteerd over uw financiële situatie en de prestaties van uw bedrijf.

Het pakket bestaat uit de volgende diensten:
  • Opstarten en inrichten van de financiële administratie voor uw bedrijf
  • Verwerken van de administratie

 
  • Samenstellen en digitaal verzenden van de aangifte omzetbelasting
  • Het periodiek rapporteren van uw financiële situatie en –prestaties
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor eventuele vragen
Administratie VVE (vereniging van eigenaren)
Boeve Administratie Ede richt zich ook op de activiteiten rond de administratie van Verenigingen van Eigenaren (V.v.E.). Deze activiteiten kunnen bestaan uit o.a. ledenadministratie en verslaglegging naar betrokken instanties. Voor Verenigingen van Eigenaren kan het daarom prettig zijn als deze diensten uitbesteed kunnen worden. Een professionele partij die zich dagelijks met VvE Beheer bezighoudt.

Altijd een Administratief of Financieel specialist voorhanden
Boeve administratiekantoor Ede werkt intensief samen met accountantskantoren, financieel adviseurs, pensioenadviseurs, IT specialisten en assurantietussenpersonen.

Boekhoud pakket
Boeve Administratiekantoor Ede is bekend met de meeste boekhoud pakketten. Wij werken o.a. met: Accountview, Exact, Snelstart en MKBoek. Ook kunnen wij u adviseren in de eventuele aanschaf van een boekhoud programma.
   
Boeve Administratiekantoor, Ede, Gelderland

Boeve Administratiekantoor Ede, zijn actief binnen de vakgebieden (en verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp’ers), VOF, B.V.): administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp’ers. Wij zijn werkzaam in de regio Gelderland, gemeente Ede, Ederveen, Lunteren, Bennekom, gemeente Veenendaal, gemeente Rhenen, gemeente Wageningen.Boeve Administratiekantoor Ede voor: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhoudhouding, boekhouder voor administratie, accountant, belastingconsulent, zzp, zzp’er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp’er, de vve (vereniging van eigenaren).

© 2008 Boeve Administratiekantoor Ede, Gelderland | Webdesign © 2008 Design Valley, Ede, Gelderland