by Design Valley
  Sitemap
  Algemene Voorwaarden
  Disclaimer
Home Contact
Financiële administratieSalarisadministratieFiscale AdministratieConsultancy
           
 
 

Boeve
Administratiekantoor
Schaapsweg 10
6713 BC Ede, Gelderland
Nederland
 
M 06 - 221 949 19
E info@administratiekantoor-ede.nl
 
KvK. nr: 09148136
BTW. nr: NL8139.00.761.B.01
 

Fiscale administratie


Natuurlijk vullen wij alle belastingaangiftes voor o.a.:
  • de loonbelasting,
  • omzetbelasting,
  • inkomstenbelasting,
  • vennootschapsbelasting.
Hier houdt onze service echter niet op. Gebruik makend van onze fiscale expertise proberen wij tot een fiscaal gezien optimale situatie voor uw onderneming te komen. Als hardwerkende onderneming betaalt u liever niet te veel belasting. Logisch, maar iedere ondernemer dient zich wel te houden aan de Nederlandse belastingwetgeving. Door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied weet u dat u nooit te veel belasting betaalt, gebruik makend van de fiscale mogelijkheden die er zijn. Ook met vragen over persoonlijke financiële planning, lijfrentes, investeringsaftrek, man-vrouw firma, juridische rechtsvorm, opvolging van uw bedrijf kunt u Boeve administratiekantoor Ede een deskundig antwoord verwachten. Graag analyseren wij uw persoonlijke situatie waarna wij samen met u de juiste fiscale keuzes maken.

het College van Belastingadviseurs
Boeve administratiekantoor Ede is een gecertificeerd lid van het College van Belastingadviseurs. Het College Belastingadviseurs (CB) is een beroepsvereniging van belastingadviseurs met ruim 3400 leden die sinds 1956 bestaat.

De doelstelling van het CB is de behartiging van de belangen van haar leden in brede zin, zij overlegt intensief met de overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Voor u betekent dit dat de fiscale kennis binnen Boeve Administratiekantoor Ede gewaarborgd is.  Belastingaangifte tegen een laag tarief
Boeve Administratiekantoor Ede is op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied. Hiervan plukken jaarlijks vele bedrijven en particulieren van ons administratiekantoor de vruchten. Wat u aan ons betaalt voor een nette boekhouding en vlotte belastingaangifte, betaalt zichzelf in de praktijk meervoudig terug. Aan de ene kant voldoet u aan alle regelgeving, zodat u niet wordt geconfronteerd met onverwachte naheffingen en boetes. Aan de andere kant zorgt een aangifte inkomstenbelasting met daarin alle aftrekposten opgenomen ervoor dat u zo min mogelijk belasting afdraagt.

Onze prijslijst voor 2018
(in euro’s, excl. BTW)
(IB), Inkomsten belasting aangifte voor 1 persoon

60,–

(IB), Inkomsten belasting aangifte voor 2 personen

90,-

Voorlopige teruggave aanvraag 1P

25,-

Voorlopige teruggave aanvraag 2P

40,-

Huurtoeslag aanvragen

25,-

Zorgtoeslag aanvragen

25,-

Kinderopvangtoeslag aanvragen

25,-

IB aangifte zakelijk

175,-

VpB aangifte vanaf

275,-

Deponeren cijfers bij de KvK

150,-

   
Boeve Administratiekantoor, Ede, Gelderland

Boeve Administratiekantoor Ede, zijn actief binnen de vakgebieden (en verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp’ers), VOF, B.V.): administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), Fiscale administratie, Belastingaangiftes, Loonbelasting, Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp’ers. Wij zijn werkzaam in de regio Gelderland, gemeente Ede, Ederveen, Lunteren, Bennekom, gemeente Veenendaal, gemeente Rhenen, gemeente Wageningen. Boeve Administratiekantoor Ede voor: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhoudhouding, boekhouder voor administratie, accountant, belastingconsulent, zzp, zzp’er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp’er, de vve (vereniging van eigenaren).

© 2008 Boeve Administratiekantoor Ede, Gelderland | Webdesign © 2008 Design Valley, Ede, Gelderland