by Design Valley
  Sitemap
  Algemene Voorwaarden
  Disclaimer
Home Contact
Financiële administratieSalarisadministratieFiscale AdministratieConsultancy
           
 
 

Boeve
Administratiekantoor
Schaapsweg 10
6713 BC Ede, Gelderland
Nederland
 
M 06 - 221 949 19
E info@administratiekantoor-ede.nl
 
KvK. nr: 09148136
BTW. nr: NL8139.00.761.B.01
 

Salarisadministratie


Personeel en dan...?
Bij het aannemen van personeel komt heel wat meer kijken dan alleen iemand in dienst nemen. Contract opstellen, aanmelden bij de Belastingdienst, salaris betalen, loonheffing afdragen, de Arbo-regels, om er maar een aantal te noemen. Zou het niet handig zijn als u een partij kon inschakelen die al dit soort zaken voor u regelt?

Boeve administratiekantoor Ede kan u bij al deze zaken van dienst zijn, zodat u zich bezig kunt houden met ondernemen.


Loonadministratie
Voor een relatief klein bedrag per maand kan Boeve administratiekantoor Ede de loonadministratie en alle bijbehorende zaken voor u verzorgen. Naast de maandelijkse loonstrook zorgt Boeve administratiekantoor Ede ook voor de aan- en afmelding van uw werknemer bij Belastingdienst en verzorgen wij uw aangifte loonheffingen en de jaaraangifte.


Elektronische aangifte
De aangifte loonheffingen, die sinds 2006 elektronisch gedaan moet worden, is inbegrepen in bovenstaande prijs.


  Dienstenpakket
Via het loonpakket Lopac van OCC Software houdt Boeve Administratiekantoor Ede de salarisadministratie bij voor diverse cliënten. Deze dienstverlening bestaat o.a. uit:
  • verzorgen van salarisspecificaties,
  • bruto/netto of netto/bruto berekeningen,
  • berekening (uur)-salariskosten per werknemer,
  • berekening van de salariskosten voor de werkgever,
  • verzorging ziek- en herstelmeldingen,
  • aangiftes loonbelasting,
  • meldingen bedrijfsvereniging, belastingdienst en ziekenfondsen,
  • verzorging jaaropgaven belastingdienst en uitvoeringsinstellingen,
  • verzorging van de jaarlijkse loonopgaven,
  • advies over en het opstellen van arbeidsovereenkomsten en wijzigingen (aanpassingen),
Boeve administratiekantoor Ede houdt rekening met de laatste branchegegevens en betreffende cao’s. Nauwlettend volgen wij ook de ingrijpende ontwikkelingen in de salarisadministratie.
   
Boeve Administratiekantoor, Ede, Gelderland

Boeve Administratiekantoor Ede, zijn actief binnen de vakgebieden (en verzorgt adminstraties voor het MKB (M.K.B.), eenmanszaak (eenmanszaken en zzp’ers), VOF, B.V.): Salarisadministratie, Loonadministratie, Loonopgaven, Loonheffingen, Elektronische aangifte, Jaaraangifte, Jaaropgaven, administratieve dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB, M.K.B.), financiële administratie, salarisadministratie, fiscale administratie, consultancy, financieel-consultancy, boekhouding voor zzp’ers. Wij zijn werkzaam in de regio Gelderland, gemeente Ede, Ederveen, Lunteren, Bennekom, gemeente Veenendaal, gemeente Rhenen, gemeente Wageningen. Boeve Administratiekantoor Ede voor: Financiële administratie, Salarisadministratie, Fiscale administratie, Bedrijfsadministratiekantoor, Consultancy, Boekhoudhouding, boekhouder voor administratie, accountant, belastingconsulent, zzp, zzp’er, starter, startende-ondernemer, vve-administratie, administratiekantoor, financiële administratie, fiscale-aangifte, boekhouding, boekhouder, de ondernemer, de eenmanszaak, de zzp’er, de vve (vereniging van eigenaren).

© 2008 Boeve Administratiekantoor Ede, Gelderland | Webdesign © 2008 Design Valley, Ede, Gelderland